Gratis workshop: De geheimen van uw CAO

Veel OR’en kennen de Wet op de ondernemingsraden (WOR) behoorlijk goed. Maar zodra het over de CAO gaat, blijkt dat hun kennis tekortschiet. En dat is jammer, want in de CAO staan soms uitbreidingen van bevoegdheden voor de OR! Zoals vrijgestelde uren voor een OR-lid.

Ook staan in CAO’s vaak bepalingen waarmee de werkgever aan de slag moet en waarover de OR wat heeft te zeggen. Denk daarbij aan de verplichting voor het opstellen van een opleidings- en ontwikkelingsplan voor medewerkers. Wat zijn de verborgen schatten in uw CAO?

Op dinsdag 7 oktober organiseert KGCA deze gratis workshop bestemd zowel voor OR-leden als gehele OR-teams die willen kennismaken met KGCA en ook advies willen krijgen over scholing-, advies- en coachingmogelijkheden. Er zijn aan deze workshop geen deelnamekosten verbonden.

Bent u onverwacht verhinderd? Tot minimaal 5 werkdagen voor deze workshop kunt u zich afmelden. Daarna zijn wij genoodzaakt u de kosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen €30,-. U kunt kosteloos een vervanger sturen. Laat dit ons wel van te voren weten.

Per OR kunnen maximaal 3 OR leden deelnemen zodat meerdere OR-en gebruik kunnen maken van dit aanbod.

Begin: 07-10-2014 16:00
Einde: 07-10-2014 17:30
Lokatie Beurs van Berlage meet&workspace
We accepteren geen nieuwe registraties meer voor dit evenement