Tarieven

KGCA is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vandaar vrijgesteld van BTW voor scholing, coaching en begeleiding. Daarom berekenen wij over deze dienstverlening geen BTW. Onze tarieven voor scholing zijn inclusief cursusmateriaal en reistijd. Geïnteresseerd? vraag een offerte aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijzen vanaf 1 jan 2024 . Maatwerkcursus vraagt om maatwerk tarief. Om u een idee te geven van de kosten: een dagdeel (4 uur) maatwerk is € 1.150 (inclusief voorbereiding). Een ééndaagse maatwerkcursus is € 2.300. Voor aaneengesloten twee en driedaagse cursussen geldt een lager tarief voor het avonddagdeel: € 575 (inclusief voorbereiding). Met dit lagere tarief wil KGCA twee of driedaagse cursussen stimuleren omdat deze vorm naar onze mening sterk bijdraagt aan een goede samenwerking en daarmee aan een sterke OR.

* Een aaneengesloten tweedaagse cursus kost u nu € 5.175. Accommodatiekosten en reiskosten (€0,23 per kilometer) worden apart in rekening gebracht. Voor onze leveringsvoorwaarden klik hier.

Begeleiding

€ 575 per dagdeel
Dagdeel kan opgeknipt worden in 3 gesprekken.

Open inschrijving cursus

€ 390 per deelnemer (hier zijn accommodatie en lunch bij inbegrepen).

Coaching

€ 575 per dagdeel
Dagdeel kan opgeknipt worden in 3 gesprekken.

Wat klanten zeggen