Persoonlijke ontwikkeling

Sterke medezeggenschap is goed voor de medewerkers èn goed voor de organisatie. Een sterke OR krijg je o.a. door het verzamelen van kennis en door een goede samenwerking. Weten wat je aan elkaar hebt, gebruik maken van ieders kennis en sterke punten en elkaar ondersteunen en stimuleren. Dat betekent niet alleen teambuilding, het betekent óók dat ieders persoonlijke ontwikkeling van belang is, niet alleen voor uzelf maar ook voor de hele ondernemingsraad en daarmee voor uw collega's en voor de organisatie.

Uw kennis kunt u vergroten met de verschillende themacursussen die KGCA elders op de site aanbiedt zoals bij arbeidsomstandigheden, wet op de ondernemingsraden of organisatieverandering. Persoonlijke ontwikkeling betekent echter niet alleen uw kennis maar ook uw vaardigheden vergroten.

Daarom heeft KGCA op dit terrein cursussen ontwikkeld die vooral gericht zijn op het versterken van uw individuele vaardigheden zoals onderhandelen, vergaderen of argumenteren en debatteren. Vorm en inhoud van de cursus zal variëren, niet alleen afhankelijk van het thema en de vraag, maar ook in de tijd. Voor de meeste vaardigheden geldt: er is niet één manier van vergaderen of debatteren en er is niet één perfecte methode om dit te leren. De vele mogelijkheden die er zijn zullen wij in ons cursusaanbod tot uiting laten komen door regelmatig een ander thema aan te bieden of het zelfde thema op een andere manier aan te vliegen.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op

Bekijk ook deze Thema's

Agenda

Financiele informatie en beleid

Inzicht in de financiën van het bedrijf is een must voor OR-leden en betrokken financiële commissies. Begrip van de cijfers en inzicht in beleidsvraagstukken geeft u toegang tot waardevolle en toetsbare informatie.

Lees meer

Wet op de ondernemingsraden

De bevoegdheden van de medezeggenschap zijn verankerd in de wet op de ondernemingsraden. Tijdens deze studiedag aandacht voor de positie van de OR en de rol die hij kan spelen bij belangrijke veranderingen in de organisatie. Interactief, met veel voorbeelden uit de eigen praktijk en leren van en met elkaar.

Lees meer

There are no events in the selected category

Bekijk de complete cursus agenda