KGCA: 50 jaar

Een goede raad is goud waard, ons motto voor 2020. KGCA bestaat 50 jaar: in huwelijkse termen is dat goud. En een OR die stevig in zijn schoenen staat en weet wat hij wil, is GOUD waard voor de organisatie

Unger Nolet Advocaten feliciteert KGCA

Wie zijn wij

Betrokken, bevlogen, met beide benen op de grond. Een schat aan ervaring en rots in de branding in woelige tijden. Kijk hier voor een kijkje in onze cursuskeuken.

Lees meer ...

Nieuwe Normaal

Dat er een flink verschil is tussen een live bijeenkomst en een video conferentie via Teams hoeven we elkaar niet uit te leggen. De anderhalve meter maatschappij zal nog een poos duren.  Onze cursussen in het najaar zijn weer live (vanzelfsprekend volgens de richtlijnen).  We verzorgen ook online trainingen als daar behoefte aan is. 

Gratis digitaal inloopspreekuur

Om jullie te ondersteunen in het werk organiseren we een (gratis) digitaal inloop spreekuur op dinsdag 12 januari 2021 om 14.00 uur. Je kunt er terecht met je vragen over wat een OR kan en mag in deze tijden van Corona (regels over thuiswerken, privacy, vakantiedagen, reorganisatie). Een moment voor vragen, antwoorden en vooral ook: elkaar informeren.

Inschrijven...