Herkent u dit?

Na de vergadering met de bestuurder kijken de OR leden elkaar aan. De overlegpartner vertelde een mooi verhaal maar kreeg je antwoord op de vraag? Je wilt als OR graag aan zet komen; hoe doe je dat? 

Lees meer ...

Wie zijn wij

Betrokken, bevlogen, met beide benen op de grond. Een schat aan ervaring en rots in de branding in woelige tijden. Kijk hier voor een kijkje in onze cursuskeuken.

Lees meer ...

Partnerverlof langer?

Bij de geboorte van een baby krijgt de partner van de moeder meer dagen vrij. Vanaf begin volgend jaar een hele week. Nu is dat nog twee dagen. Vanaf 1 juli 2020 worden de verlofmogelijkheden voor partners na de komst van een baby verder uitgebreid, tot maximaal zes weken.

Lees meer . . .

Alle kanten van Flex themamiddag 1 oktober

Op 1 oktober 2019 organiseert KGCA met Unger van Els Advocaten een themamiddag over de verschillende kanten van Flexwerk. Zoals hogere werkdruk, personeelstekorten door aantrekkende arbeidsmarkt, onzekerheid door flexcontracten.  Aandacht voor medezeggenschap van flexwerkers.  Wet Arbeidsmarkt in Balans moet wet Werk en Zekerheid corrigeren dus ook daar alle aandacht voor. Binnenkort meer! 

Lees meer ...