Afbeelding contactpersoon
Adviseur / Cursusleider Freelancer
06 245 84 769

Na jarenlange ervaring in de medezeggenschap in de profit sectorwas voor haar de vervolgstap logisch: starten als freelance trainer en adviseur.

Zij is actief als trainer, adviseur en mediator bij organisaties, zowel in de profit als non profit sector, de overheid en semi overheid. Zij adviseert een verscheidenheid aan klanten op het gebied van medezeggenschap en veranderingen in organisaties.Naast de medezeggenschap geeft zij ook trainingen aan management, medici en paramedici. Zij maakt helder hoe je de prestaties van een organisatie en het welzijn van de medewerkers positief kunt beïnvloeden en maakt gebruik van diverse methodieken.

Zij begeleidt ondernemingsraden bij reorganisatie trajecten en vindt het belangrijk om, naast OR en bestuurder ook managers en medewerkers van begin af aan in de veranderingen te betrekken. Immers veranderingen in organisaties zijn er altijd en daarom moeten zij zich blijven ontwikkelen. Naast haar adviserende rol treedt zij op als facilitator bij grootschalige reorganisaties en bij trajecten als harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Zij coacht teams en individuen in persoonlijke effectiviteit o.a. door de methodiek Breinvoorkeuren NBI en door te spiegelen met inzet van haar Ierse Wolfshonden.

Het geven van maatwerktrainingen waarin het leren van vaardigheden als onderhandelen en conflicthantering, alsook het ontwikkelen van deskundigheid op het gebied van wetgeving rond een ondernemingsraad, horen tot haar vakgebied. Zij is mede auteur van het boek OR in conflict - Vakmedianet 2012.

Bedrijven en ondernemingsraden benaderen haar voor haar brede kennis, praktijkervaring, sociale en directe aanpak en het brengen van team spirit.De organisatie en medezeggenschap ervaren nieuwe energie om aan de slag te gaan!

Altijd anders, altijd iets nieuws, altijd een nieuwe uitdaging!

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.
Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online