Nieuwe samenwerkingspartner: Individuele coaching door Fenny de Graaf


Als OR-lid loop je soms tegen je eigen (on)mogelijkheden aan. Je wilt dat zaken anders lopen in de Ondernemingsraad, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken.

Coaching kan je daarbij helpen. Om te onderzoeken wat er nu eigenlijk gebeurt en wat je nu eigenlijk echt wilt. En te ontdekken wat jouw sterke punten zijn, wat jouw specifieke inbreng voor de OR kan zijn en waar jouw kracht ligt. Weer helder voor ogen te krijgen waar jij je voor in wilt zetten, waar je enthousiast over wordt en waar je energie van krijgt. En ook te ontdekken waar je los kan laten wat je niet kunt veranderen, manieren in kaart te brengen hoe jij invloed kunt uitoefenen en ook waar de grenzen liggen van wat je kunt bewerkstelligen.

Door samenwerking  met  Fenny de Graaf, coach, is het aanbod van KGCA uitgebreider en kunnen meer OR-leden  individueel gecoacht worden in  het functioneren als OR-lid. Naast haar werk  als coach is Fenny de Graaf  ook ambtelijk secretaris van een aantal Ondernemingsraden, waardoor ze de praktijk van OR-en goed kent.

Een coachingstraject bij Fenny bestaat t uit een kennismakingsgesprek van een uur en vier sessies van ongeveer 1,25  uur.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Annegret Sterken of met het bureau