Workshop

Goed contact tussen OR en toezichthouder is helaas niet vanzelfsprekend. Vaak houdt de toezichthouder het contact af: afstand is een schone zaak. Of overbezorgd om mogelijk verschil van inzicht tussen directie en RvC/RvT te laten blijken. Maar ook de OR zoekt niet snel contact. 
Door die afstand en voorzichtigheid en het fenomeen ‘onbekend maakt ombemind’ levert de algemene gang van zaken bespreking soms weinig op. Die vergadering brengt geen inspirerende of kritische discussie teweeg maar doet denken aan een verplicht nummer waarbij de intentie van de verplichting een stille dood sterft. 
Het kan anders, maar hoe? Tijdens deze workshop vragen we jullie mee te denken en mee te spreken. Wij geven handvatten waarmee je een volgende algemene gang van zaken bespreking een stuk inspirerender kunt maken!
 
Er zijn aan deze workshop geen deelnamekosten verbonden. 
 
Bent u onverwacht verhinderd? Tot 5 werkdagen voor een activiteit kunt u zich afmelden. Daarna brengen we € 30,- kosten in rekening. U kunt kosteloos een vervanger sturen. Laat dit ons wel van te voren weten.
 
Per OR kunnen maximaal 4 OR-leden deelnemen zodat meerdere OR-en gebruik kunnen maken van dit aanbod.

We are no longer accepting registration for this event

Cursusdatum begin: 21-04-2015 16:00
Cursusdatum einde: 21-04-2015 17:30