Workshop: Ontwikkelen van talenten én beoordelen: het schuurt

In veel organisaties waar wij komen staat ontwikkelen van talenten hoog op de agenda. Veel OR-leden zijn in eerste instantie enthousiast. Eindelijk aandacht voor groeimogelijkheden van medewerkers. Medewerkers mogen daarbij hun eigen verantwoordelijkheid en eigen initiatief nemen. Van de managers wordt verwacht dat ze de ontwikkeling van talenten ondersteunen. Tijdens het functioneringsgesprek of ontwikkelgesprek kan de medewerkers zijn wensen kenbaar maken. Een echte win win situatie.

Maar dan. Medewerkers hebben geen recht op een opleiding. Vaak bepaalt de manager of er wel of geen budget is. Bovendien zien wij nu ook organisaties die eisen dat er binnen bepaalde tijd een ontwikkeling zichtbaar is. Je ontwikkeling wordt beoordeeld en voldoe je niet dan….

Dit schuurt. Twee systemen vermengen die tegenstrijdig aan elkaar zijn creëert onvrede.

Hoe krijg je als medezeggenschap hier meer grip op? Hoe kun je hierin het beste opstellen? We verkennen dit onderwerp in deze workshop.

Er zijn aan deze workshop geen deelnamekosten verbonden.

Bent u onverwacht verhinderd? Tot minimaal 5 werkdagen voor een activiteit kunt u zich afmelden. Daarna zijn wij genoodzaakt u de kosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen €30,-. U kunt kosteloos een vervanger sturen. Laat dit ons wel van te voren weten.

Per OR kunnen maximaal 2 OR-leden deelnemen zodat meerdere OR-en gebruik kunnen maken van dit aanbod.

Cursusdatum begin: 04-11-2013 16:00
Cursusdatum einde: 04-11-2013 17:30
Locatie KGCA - Stadhouderskade 60A
We are no longer accepting registration for this event