Nieuwbrief archief

 

Verbreding door samenwerking


In de wereld van training en opleiding, heeft de scholing van medezeggenschap zijn eigen markante plaats. Begeleiden, ondersteunen en scholen van ondernemingsraden vraagt om een eigen aanpak en specifieke deskundigheid. KGCA biedt dat al een lange tijd en heeft daarvoor naast het maatwerk (scholing gericht op de wensen en de specifieke situatie van de OR) ook open inschrijvingen op het programma. Denk daarbij aan de wet op de ondernemingsraden (voor nieuwe OR leden), introductie arbeidsomstandigheden, financieel beleid en vergaderen. 

Om ons aanbod te verbreden en in te spelen op de actualiteit werken we vanaf 2013 voor ons Open Inschrijvingsaanbod samen met de Werkplaats Voor Medezeggenschap.

Daarom vindt u op onze website een link naar www.wvm.info zodat u gemakkelijk ook hun aanbod kunt bekijken. Wij hopen u op deze manier beter van dienst te kunnen zijn.

Ook werken we samen aan nieuw aanbod. Op dit moment zijn we met bureau Spraakwater in gesprek om een dag aan te bieden over argumenteren en debatteren. En dat op een interactieve wijze! We houden u op de hoogte en hebben ondertussen erg veel plezier met elkaar bij de voorbereiding op deze dag.